AIDAprima in Europese wateren aangekomen

De AIDAprima is vandaag voor het eerst in Europese wateren aangekomen. Na het bezoek aan Salalah in Oman op 29 maart, kwam het nieuwe cruiseschip via het Suezkanaal in de Middellandse Zee en meerde ze aan in Limassol op het eiland Cyprus. De AIDAprima wordt voor een gedeelte bevoorraad met levensmiddelen op Cyprus. Op de route naar Noord-Europa staan nu nog Cadiz (11-15 april, met laatste werkzaamheden) en Rotterdam (aankomst 19 april om 12:00 uur,  een overnachting en vertrek 20 april om 06:00 uur) op het programma. Op 21 april komt het schip aan in haar thuishaven Hamburg.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)