Unieke hondvriendelijke riviercruises bij 1Avista Reisen

In Duitsland zijn bij reisorganisator 1-AVista Reisen (in Nederland bij Dreamlines verkrijgbaar) voor het zevende jaar riviercruises te boeken waarbij de hond meegenomen mag worden. Op het schip MS Normandie en MS Poseidon zijn honden meer dan welkom aan boord. Zo is op beide riviercruiseschepen op het zonnedek een hondegrasveld aanwezig. In oktober 2016 zijn nog enkele hutten boekbaar. De reizen gaan in ons eigen Nederland, maar ook over de Rijn en Moezel in Duitsland. Overigens zijn gasten zonder hond eveneens welkom om te genieten van de vele andere honden. Deze cruises zijn boekbaar bij:

 

 

 

 

Kijk hieronder de video voor een sfeerimpressie:

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)