MS Koningsdam vanuit Civitavecchia vertrokken voor haar maiden voyage

Koningsdam
Koningsdam

Het nieuwe cruiseschip MS Koningsdam van Holland America Line is vrijdag, na haar 4-daagse ‘shake-down’ (test)cruise, vanuit Civitavecchia (nabij Rome) begonnen aan haar maiden voyage. Haar eerste officiële reis met passagiers doet in 8 dagen Dubrovnik (10 april, Kroatie), Corfu (11 april, Griekenland), Sarande (11 april, Albanië), Katakolon (12 april, Griekenland) en Napels (14 april, Italie) aan waarna het op 15 april weer terugkeert in Civitavecchia. Aan boord zijn rond de 2.200 gasten.

Na haar maiden voyage staan er nog twee 13-daagse cruises op de Middellandse Zee op het programma. Daarna start de 14-daagse doopcruise naar Rotterdam (aankomst 19 mei, doop en vertrek 20 mei) en Amsterdam (21 mei).

Cruises zijn boekbaar vanaf €792 bij onder andere:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​