MS Koningsdam vanuit Civitavecchia vertrokken voor haar maiden voyage

Koningsdam
Koningsdam

Het nieuwe cruiseschip MS Koningsdam van Holland America Line is vrijdag, na haar 4-daagse ‘shake-down’ (test)cruise, vanuit Civitavecchia (nabij Rome) begonnen aan haar maiden voyage. Haar eerste officiële reis met passagiers doet in 8 dagen Dubrovnik (10 april, Kroatie), Corfu (11 april, Griekenland), Sarande (11 april, Albanië), Katakolon (12 april, Griekenland) en Napels (14 april, Italie) aan waarna het op 15 april weer terugkeert in Civitavecchia. Aan boord zijn rond de 2.200 gasten.

Na haar maiden voyage staan er nog twee 13-daagse cruises op de Middellandse Zee op het programma. Daarna start de 14-daagse doopcruise naar Rotterdam (aankomst 19 mei, doop en vertrek 20 mei) en Amsterdam (21 mei).

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.