Volg LIVE de aankomst van de AIDAprima in Rotterdam

DSC07078Dinsdag zal de AIDAprima, het nieuwste cruiseschip van de Duitse rederij AIDA Cruises, voor de eerste keer aankomen in Rotterdam. Het is onderweg vanuit Nagasaki, waar de bouw plaatsvond, naar de thuishaven Hamburg. Vanaf 5 mei komt het schip wekelijks naar Rotterdam waar je dan ook kunt inschepen voor een cruise naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

Naar verwachting arriveert het schip (300 meter lang, 37,61 meter breed en brutotonnage van 124.500) om 09:00 uur bij de pilotstation nabij Hoek van Holland. Vervolgens vaart de AIDAprima onder begeleiding over de Nieuwe Waterweg naar Rotterdam. Volgens de huidige planning meert ze rond 12:00 uur aan bij de cruiseterminal. Woensdagochtend om 06:00 uur staat het vertrek gepland naar Hamburg. Alle tijden zijn onder voorbehoud! Vele Nederlandse reisagenten en pers zullen meereizen naar Hamburg om het schip te leren kennen. Ook Cruisereiziger is van de partij en zal via de website, twitter en facebook live verslag doen.

Volg LIVE de aankomst van de AIDAprima in Rotterdam via onderstaande websites, webcams en live tweets van @CruiseReiziger.

Meer over AIDAprima:
[RSSImport display=”5″ feedurl=”https://www.cruisereiziger.nl/tag/aidaprima/feed”]

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!