Fotoreportage: Maidencall AIDAprima in Rotterdam

Op 19 april 2016 arriveerde de AIDAprima voor de eerste maal in Rotterdam. Cruisereiziger reist de komende dagen op uitnodiging van AIDA Cruises drie dagen mee met de AIDAprima van Rotterdam naar Hamburg. We stellen je het schip in haar volle glorie aan je voor. Vanaf 5 mei 2016 komt het schip wekelijks naar Rotterdam waar je dan ook kunt inschepen voor een cruise naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

Lees ook:

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “Fotoreportage: Maidencall AIDAprima in Rotterdam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.