Fotoreportage: Maidencall AIDAprima in Rotterdam

Op 19 april 2016 arriveerde de AIDAprima voor de eerste maal in Rotterdam. Cruisereiziger reist de komende dagen op uitnodiging van AIDA Cruises drie dagen mee met de AIDAprima van Rotterdam naar Hamburg. We stellen je het schip in haar volle glorie aan je voor. Vanaf 5 mei 2016 komt het schip wekelijks naar Rotterdam waar je dan ook kunt inschepen voor een cruise naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

Lees ook:

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Reacties zijn gesloten.