Cruisereiziger
ContractNieuwe cruiseschepen

Twee nieuwe expeditieschepen voor Hurtigruten in 2018 en 2019

Hurtigruten twee nieuwe expeditieschepenDe Noorse rederij Hurtigruten heeft bij de Noorse Kleven-Werf opdracht gegeven voor twee nieuwbouw expeditie schepen voor slechts 600 passagiers elk. Bovendien is er een optie geplaatst voor nog eens twee andere schepen.

Het eerste schip zal in de zomer van 2018 opgeleverd worden op de werf in Ulsteinvik (Noorwegen). Het tweede schip een jaar daarna in 2019. De expeditieschepen zijn ontworpen door Rolls Royce. Ook een aantal huidige schepen uit de vloot is gebouwd bij dezelfde werf, zoals de Fiinnmarken. De opdracht voor vier schepen is de grootste investering voor Hurtigruten in haar geschiedenis. De nieuwe schepen worden 140 meter lang en 23 meter breed en bieden plek aan 600 passagiers.

Bekijk alle Hurtigruten cruises bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Norske

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)