Twee nieuwe expeditieschepen voor Hurtigruten in 2018 en 2019

Hurtigruten twee nieuwe expeditieschepenDe Noorse rederij Hurtigruten heeft bij de Noorse Kleven-Werf opdracht gegeven voor twee nieuwbouw expeditie schepen voor slechts 600 passagiers elk. Bovendien is er een optie geplaatst voor nog eens twee andere schepen. Het eerste schip zal in de zomer van 2018 opgeleverd worden op de werf in Ulsteinvik (Noorwegen). Het tweede schip een jaar daarna in 2019. De expeditieschepen zijn ontworpen door Rolls Royce. Ook een aantal huidige schepen uit de vloot is gebouwd bij dezelfde werf, zoals de Fiinnmarken. De opdracht voor vier schepen is de grootste investering voor Hurtigruten in haar geschiedenis. De nieuwe schepen worden 140 meter lang en 23 meter breed en bieden plek aan 600 passagiers

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.