Muntceremonie voor MSC Seaside in Italië

MSC-SeasideOp 21 april 2016 heeft de muntceremonie plaatsgevonden van het in aanbouw zijnde cruiseschip MSC Seaside op de Fincantieri werf in Monfalcone, Italië. De MSC Seaside wordt het eerste schip in de nieuwe Seaside klasse en komt in de vaart in december 2017.  Het cruiseschip voor 4.140 gasten zal het gehele jaar door vanuit Miami naar het Caribisch gebied gaan varen.

“De MSC Seaside verschilt enorm van wat we eerder gebouwd hebben, omdat het schip bedoeld is om in warme gebieden te varen,” zegt Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises. “Het ontwerp van het schip toont onze passie voor de zee. Het schip heeft het meeste aantal buitendekken op welk MSC cruiseschip dan ook. Gasten genieten van het vergrote aanbod van balkonhutten, de uitzichten en publieke ruimtes.”

Op het schip zullen nieuwe luxe accommodaties te boeken zijn:

  • 14 exclusieve hoeksuites aan de achterkant van het schip.
  • Balkon hutten met een balkon en een niet-overdekt gedeelte.
  • Talloze hutten die aan elkaar gekoppeld kunnen worden tot 10 mensen.
  • Luxe suites met privéwhirlpool voor twee personen.

Het zusterschip van de MSC Seaside komt in 2018 in de vaart, een derde schip in 2021.

De MSC Seaside zal vanaf december 2017 drie verschillende routes gaan varen in het westelijk en oostelijk deel van het Caribisch gebied met onder andere bestemmingen in de Bahama’s, Mexico, Jamaica en Puerto Rico.

Cruises vanaf €639 zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)