Oceania Cruises investeert in entertainmentaanbod in gehele vloot

Sirena
Sirena

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat het aanzienlijk gaat investeren in het upgraden van haar entertainmentaanbod in haar gehele vloot. De primeur is voor haar nieuwste cruiseschip Sirena die woensdag wordt gedoopt. Elk schip krijgt een vol programma van nieuwe shows die tijdens de komende droogdokperiodes wordt geimplementeerd. Oceania maakt gebruik van het entertainmentteam van zustermaatschappij Norwegian Cruise Line om te helpen bij het ontwikkelen van een scala aan muziek-, theater- en comedy producties voor haar schepen in het voorjaar van 2017.

Vanaf haar maiden voyage zal op de Sirena vier musicals worden opgevoerd door zangers en dansers begeleid door een showband. De line-up bestaat uit ‘Tuxedo’, een moderne uitvoering van de muziek van de Rat Pack, de Great American Songbook en legendes als Tony Bennett en Natalie Cole. Er wordt gebruik gemaakt van een negen-koppig orkest. ‘Cabaret Cinema’ biedt memorabele nummers van het witte doek met klassieke film thema’s en pop hits. In ‘Acoustic Sessions’ wordt herkenbare popmuziek van de afgelopen 40 jaar ‘unplugged’ ten gehore gebracht door een live band in een 360 graden arena-achtige setting. Ten slotte is ‘Get on the Floor and Dance’ een eerbetoon aan de dancehits van Gloria Estefan en Michael Buble.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​