Nieuwe menu’s op Queen Mary 2 na renovatie

Kings Court
Kings Court

Cunard introduceert zowel nieuwe dinermogelijkheden als verbeteringen in alle bestaande restaurants tijdens de renovatie van haar cruiseschip Queen Mary 2 die in juni zal plaatsvinden. In de nieuwe Carinthia Lounge wordt een alternatief ontbijt en lunch geserveerd met vers bereide koffie; het toevoegen van The Verandah restaurant herinnert aan de beroemde Grill op de oorspronkelijke Queen Mary; een volledig getransformeerde Kings Court buffet; nieuwe Queens aen Princess Grill menu’s en compleet gerenoveerde restaurants voor gasten die verblijven in de suites en een nieuw Smokehouse alternatief dinerconcept.

Daarnaast worden de menu’s in de bestaande Britannia restaurant en Golden Lion pub, tezamen met Cunard’s beroemde Afternoon Tea, geserveerd in de Vueve Clicquot Champagne Bar, allemaal vernieuwd. Veel van de nieuwe menu’s worden gecreëerd en getest in een speciale testkeuken in thuishaven Southampton die recent door Cunard is geopend. Daar werkt een team van chefs samen met culinaire experts en leveranciers aan een reeks van nieuwe gerechten die aan boord kunnen worden geserveerd. Nieuwe menu items in The Verandah op de cruiseschepen Queen Victoria en Queen Elizabeth zullen nog dit jaar hun intrede doen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!