Cruisereiziger
BestemmingenMaidentrip

Maidenvoyage Carnival Vista begonnen in Triëst

Vandaag begon de gloednieuwe Carnival Vista haar eerste cruise vanuit het Italiaanse Triëst. Afgelopen donderdag 28 april werd het schip overhandigd door de bouwer Fincantieri aan rederij Carnival Cruise Line. Het schip (3.954 passagiers) vertrok om 19:00 uur uit Triëst. Gedurende de 13 daagse maidenvoyage worden Dubrovnik, Piraeus, Izmir (onder voorbehoud), Heraklion, La Valletta (Malta) Palermo, Civitavecchia, Livorno en Marseille bezocht.  De cruise eindigt in Barcelona op 14 mei.  

Kapitein van de Carnival Vista, Rocco Lubrano, vaart dit zomerseizoen met de Carnival Vista in de Middellandse Zee tot oktober. Na een 13-daagse transatlantische cruise vaart het schip in november twee 11-daagse reizen vanuit New York. Aansluitend zal het schip het gehele jaar door cruises naar de Caribbean maken met Miami als thuishaven.

Cruises met de Carnival Vista zijn boekbaar vanaf €973 bij onder andere:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)