Maidenvoyage Carnival Vista begonnen in Triëst

Vandaag begon de gloednieuwe Carnival Vista haar eerste cruise vanuit het Italiaanse Triëst. Afgelopen donderdag 28 april werd het schip overhandigd door de bouwer Fincantieri aan rederij Carnival Cruise Line. Het schip (3.954 passagiers) vertrok om 19:00 uur uit Triëst. Gedurende de 13 daagse maidenvoyage worden Dubrovnik, Piraeus, Izmir (onder voorbehoud), Heraklion, La Valletta (Malta) Palermo, Civitavecchia, Livorno en Marseille bezocht.  De cruise eindigt in Barcelona op 14 mei.  

Kapitein van de Carnival Vista, Rocco Lubrano, vaart dit zomerseizoen met de Carnival Vista in de Middellandse Zee tot oktober. Na een 13-daagse transatlantische cruise vaart het schip in november twee 11-daagse reizen vanuit New York. Aansluitend zal het schip het gehele jaar door cruises naar de Caribbean maken met Miami als thuishaven.

Cruises met de Carnival Vista zijn boekbaar vanaf €973 bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.