Carnival Spirit in 2018 naar China in plaats van Carnival Miracle

Carnival Spirit
Carnival Spirit

Carnival Cruise Line heeft enkele wijzigingen doorgevoerd in de positionering van haar cruiseschepen in 2018. De Carnival Spirit (2.680 passagiers) zal het eerste cruiseschip zijn van de Amerikaanse cruisemaatschappij die in dat jaar haar debuut maakt in China. Oorspronkelijk was dat toebedeeld aan de Carnival Miracle. In februari was al bekendgemaakt dat de entree in de Chinese markt was uitgesteld van de lente 2017 naar begin 2018.

De Carnival Spirit is momenteel actief in Australie. Het zal voordat het in China gaat cruisen een geplande droogdok ondergaan in Singapore. De Carnival Miracle zal in Noord-Amerika blijven varen in 2018. Als alles volgens plan verloopt zal in 2019 ook de Carnival Splendor cruises gaan maken in China maar dan het gehele jaar door.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!