AIDAprima gedoopt tijdens Hafengeburtstag Hamburg

Het nieuwe cruiseschip van AIDA Cruises, de AIDAprima, is zaterdagavond tijdens de 827e Hafengeburtstag in Hamburg gedoopt door de 13-jarige Duits Amerikaanse actrice Emma Schweiger. De plechtigheid vond plaats op het schip voor de Landungsbrücken in het bijzijn van de AIDAaura. Duizenden AIDA-fans op de twee schepen en de kade zagen (via een groot beeldscherp op de AIDAprima) dat het schip en haar bemanning en passagiers een behouden vaart werden toegewenst waarna volgens traditie een champagnefles tegen de boeg werd kapotgeslagen. Dit werd gevolgd door een indrukwekkende vuurwerkshow. De doop was via een live-uitzending te volgen zowel op alle cruiseschepen van AIDA Cruises als via de diverse AIDA-kanalen op internet. Na het vuurwerk vertrok de AIDAprima voor haar wekelijkse cruise naar Southampton, Le Havre, Brussel en Rotterdam. De AIDAaura zette koers naar Denemarken en Noorwegen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.