Nieuwe restaurants en bars op gerenoveerde Carnival Valor

carnvalvalor
Carnival Valor

In aanloop naar haar nieuwe cruiseprogramma van korte cruises het gehele jaar door vanuit Port Canaveral heeft het cruiseschip Carnival Valor (2.974 passagiers) van Carnival Cruise Line een grondige renovatie ondergaan waarbij zowel nieuwe innovaties als populaire gelegenheden op andere cruiseschepen in de vloot zijn toegevoegd, zoals een steakhouse waarvoor moet worden gereserveerd, 600 nieuwe balkonhutten, Guy’s Burger Joint, RedFrog Pub, SkyBox Sports Bar, RedFrog Rum Bar, Bluelguana Tequila Bar, Alchemy Bar en Cherry On Top. De nieuwe ruimtes zijn toegevoegd tijdens het droogdok van 23 april tot afgelopen zondag 8 mei 2016.

Carnival Valor is een van de vier schepen van Carnival Cruise Line die vaart vanuit Port Canaveral. Carnival Magic en Carnival Victory bieden het gehele jaar door vertrekken aan en de Carnival Sunshine alleen seizoensgebonden afvaarten. Samen zijn ze goed voor 650.000 passagiers per jaar, de meeste van alle cruiserederijen. De Carnival Valor cruist van mei tot oktober 2016 een mix van 3- tot 8-daagse cruises naar de Bahamas en de Caribbean met o.a. stops in Grand Turk, Amber Cove, Half Moon Cay, Nassau, Freeport, San Juan, St. Kitts, Sint-Maarten, Aruba, Curacao en Bonaire. De verkoop van deze cruises is reeds van start gegaan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!