Norwegian Cruise Line biedt snel internet aan vanaf juli 2016

Internet Norwegian SunNorwegian Cruise Line heeft bekend gemaakt dat de internet snelheid aanmerkelijk omhoog gaat door gebruikmaking van een andere techniek (EMC). Daardoor verviervoudigt de bandbreedte van het internet. De internetverbinding wordt bijvoorbeeld niet meer altijd via de satelliet binnengehaald maar ook via het land.  In de komende maanden worden alle schepen uitgerust met dit snellere internet.

“Door het vernieuwen van de hardware, in combinatie met de verbeterde snelheid via de satelliet, landverbindingen en EMC SpeedNet, gaan we het welbekende oude probleem van traag internet oplosse. Gasten kunnen daardoor veel sneller en makkelijker internet gebruiken.” zegt  Ross Henderson, vice president bij Norwegian Cruise Line Holdings. “Onze gaten kunnen surften, op social media berichten posten en makkelijk met familie en vrieden i contact blijven net zoals op het vasteland.”

Cruisereizigers kunnen per minuut toegang kopen of onbeperkt internet pakketten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.