Costa Cruises biedt excursie naar Moskou aan vanaf Costa Luminosa

moskouCosta Cruises gaat voor het eerst vanuit St. Petersburg dagexcursies aanbieden naar Moskou. Vanaf de Costa Luminosa kunnen deze zomer de unieke excursies geboekt worden. De Costa Luminosa ligt tijdens haar wekelijkse Oostzee cruises twee dagen in St. Petersburg waardoor dit mogelijk wordt. Gasten overbruggen de flinke afstand naar Moskou met een supersnelle nieuwe ‘bullet’ trein Sapsan.Costa biedt twee excursies aan. De eerste is een dagtocht naar Moskou waarbij ontbijt wordt geserveerd in de trein. Daarna ga je op panoramische tour in Moskou langs het Kremlin, een bezoek aan het aldaar gelegen Armory Museum, langs de St. Basils kathedraal en een bezoek aan het Rode Plein waar vrije tijd kan worden doorgebracht. Op de terugweg dineren gasten in de trein. De tweedaagse excursie omvat naast de eerste dag in Moskou een tweede dag in St. Petersburg waarbij alle hoogtepunten van deze stad bezocht worden.

Een visum is voor elke gast bij deze excursies geregeld door Costa Cruises.

De Costa Luminosa vertrekt wekelijks vanuit Stockholm en bezoekt Helsinki, St. Petersburg (2 dagen), Talinn en een overnachting in Stockholm.

Cruises zijn boekbaar vanaf €449 bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.