Celebrity Cruises noemt expeditieschepen Xperience en Xploration

Eclipse - Celebrity Xperience
Celebrity Xperience

Celebrity Cruises heeft de namen bekend gemaakt van haar twee nieuwe expeditieschepen in de vloot. De twee schepen zijn overgenomen van Ocean Adventures van touroperator Galapagos Island. Het kleinste schip Athala, voor 16 passagiers, gaat Xploration heten. Het grotere expeditieschip Eclipse, voor 48 passagiers, zal Xperience genoemd gaan worden. Ze zullen pas in januari 2017 na een uitgebreide renovatie daadwerkelijk onder deze namen gaan varen. De twee schepen vergroten de capaciteit naast die van de Celebrity Xpedition die al jaren cruises maakt naar de Galapagos Eilanden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)