Met AIDA Cruises deze zomer naar Plopsaland en Legoland

AIDA KidsDeze zomer biedt AIDA Cruises voor jongere gasten aan boord van de AIDA schepen een boeiend excursieprogramma aan land. Met hun ouders kunnen de kinderen op bezoek gaan bij de mooiste attractieparken en themaparken van Noord- en West Europa en rondom de Middellandse Zee.

Nieuw in het aanbod is bijvoorbeeld een dagexcursie naar het beroemde Eftelingpark vanuit Rotterdam waar de AIDAprima elke week aanmeert. In België wordt vanuit Zeebrugge het Plopsaland park bezocht in De Panne. Daar ontmoeten kinderen de bekende stripfiguren. Vanuit Southampton is Legoland te bereiken waar onder andere een Star Wars Mini land is opgebouwd uit legostenen.
De excursies naar deze pretparken worden aangeboden van 23 juni tot 12 september 2016. Met de bus gaat het naar de plek van bestemming. De verblijfstijd in de parken is maximaal 7,5 uur. Mooi voordeel is dat de kinderprijzen voor deze excursies aangenaam geprijsd zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)