Fred. Olsen Cruise Lines annuleert volgende cruise Black Watch

black watchCruisemaatschappij Fred. Olsen Cruise Lines heeft aan het einde van de middag besloten om de eerstvolgende cruise (start 8 juli) van de Black Watch te annuleren. Op het cruiseschip woedde vorige week vrijdag een brand waarna het schip electriciteitsuitval kende doordat niet alle hulpmotoren functioneerden. De passagiers zijn maandag per vliegtuig al vanaf Funchal op Madeira naar Londen teruggevlogen omdat het schip gerepareerd moest worden. Nu blijkt dat de reparaties langer gaan duren.

Gasten die geboekt hebben op de 8 juli cruise kunnen de cruise omzetten naar een gelijkwaardige cruise. De cruise van de Black Watch zou vanuit Londen naar de Noorse Fjorden gaan. Cruisepassagiers krijgen bovendien een tegoedbon van 20% van de cruisesom voor een volgende boeking.

 

Facebook reacties