Doop ‘meest luxueuze cruiseschip ooit’ live te zien op internet

Seven Seas ExplorerDe doop van het nieuwe cruiseschip Seven Seas Explorer, door haar rederij Regent Seven Seas Cruises betiteld als ‘het meest luxueuze cruiseschip ooit’ zal op woensdag 13 juli 2016 in Monte Carlo rechtstreeks worden uitgezonden op internet. Via een livestream via de website http://www.explorerchristening.com zal o.a. te zien zijn hoe de doopmoeder vorstin Charlene van Monaco de traditionele champagnefles tegen de boeg laat stukslaan onder het uitspreken van de doopwens. Daarnaast zal de wereldberoemde Italiaanse tenor Andrea Bocelli een 40 minuten durend concert geven. De doopceremonie begint om 21:00 uur.

Cruisereiziger zal vanaf aanstaande donderdag op haar website, Facebook en Twitter live verslag doen van de eerste cruise van de Seven Seas Explorer en aansluitend de doop in Monaco.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.