Cruisereiziger
Themacruise

Princess Cruises biedt reis naar Middellandse Zee om totale zonsverduistering 2026 te zien

De volgende totale zonsverduistering vindt plaats op 12 augustus 2026 in Europa. Princess Cruises biedt liefhebbers van astrotoerisme de kans om een cruise te maken en de zonsverduistering te bekijken in Noord-Spanje.

De 2026 zonsverduisteringscruise van de cruisemaatschappij is een 14-daagse Middellandse Zee cruise aan boord van de Sky Princess, die op 8 augustus 2026 vertrekt vanuit Southampton. Deze cruise gaat op 23 mei 2024 in de verkoop. De cruise biedt o.a. eclipsbrillen, kijkmogelijkheden, astronomielezingen, thematische hapjes en drankjes.

De reis vertrekt vanuit Southampton en doet zeven havens in Europa aan, waaronder Cherbourg in Frankrijk; Bilbao, Cartagena en La Coruña in Spanje; Lissabon in Portugal en Gibraltar aan de zuidkust van Spanje.

De cruisemaatschappij bood twee manieren om de totale zonsverduistering van april 2024 in Noord-Amerika te bekijken, aan boord van de Emerald Princess en de Discovery Princess, die beide heel populair waren.

“De beste manier om een totale zonsverduistering te zien is via een cruiseschip, en onze gasten die onlangs deze zeldzame gebeurtenis meemaakten op de Discovery Princess en de Emerald Princess waren enorm onder de indruk,” zei John Padgett, Princess Cruises president. “We maken het gasten gemakkelijk om aan boord te komen, te ontspannen en andere eclipsfanaten te ontmoeten. Het is echt een speciale kans.”

“Onze recente cruises naar de zonsverduistering waren volledig uitverkocht, dus geïnteresseerde gasten moeten deze Sky Princess cruise boeken zodra deze in de verkoop gaat op 23 mei. Het wordt echt een ervaring om nooit te vergeten,” voegde Padgett eraan toe.

Deze zonsverduisteringscruise van Princess Cruises is boekbaar bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger