Cruisereiziger
Samenwerking

Costa Cruises start met service voor verloren koffers

Costa Cruises presenteert de ‘Lost Bagage Concierge’, een nieuwe dienst voor verloren koffers en bagage die dit jaar is gestart. Dankzij een exclusieve overeenkomst met SosTravel.com S.p.A., een digitale reisorganisatie die wereldleider is op het gebied van bagagetracering, zal Costa zijn gasten die een vlucht gebruiken om de inschepingshaven te bereiken een handige oplossing bieden om zorgeloos van hun volgende cruise te genieten.

In het geval van verloren bagage bij aankomst op de luchthaven van de vlucht waarmee ze aan boord van hun cruise gaan, worden Costa-gasten bijgestaan door SosTravel, die hun bagage binnen 48 uur direct aan boord van het schip opspoort en terugbrengt. SosTravel zorgt voor alle noodzakelijke handelingen voor het terugvinden van de bagage, zonder dat de gasten iets anders hoeven te doen dan het melden van het verlies op de luchthaven, wat nodig is om de service te activeren.

De service voor verloren bagage-conciërge is standaard kosteloos inbegrepen voor alle ‘Fly & Cruise’-gasten die tussen mei en eind november 2024 vanuit Europa vertrekken en het volledige ‘vlucht + cruise’-pakket kopen via de directe kanalen van Costa en de partner-reisbureaus van het bedrijf.

Ook voor gasten die zelf vluchten boeken

Over enkele dagen kunnen ook ‘Cruise Only’-gasten die in dezelfde periode vanuit Europa vertrekken, d.w.z. degenen die alleen de cruise boeken en eventueel zelf de vlucht regelen, profiteren van de Lost Bagage Concierge. Daarvoor moeten gasten vóór vertrek via de MyCosta-app een aanvullende service kopen.

Daniel Caprile, Vice President Pricing & Revenue Management, Itinerary & Transportation bij Costa Cruises, zegt: “Ons doel is om onze gasten de beste reiservaring te bieden, vanuit elke hoek. De Lost Bagage Concierge-service van Sostravel.com is een verdere stap in deze richting, omdat het ons zal helpen ervoor te zorgen dat onze gasten zorgeloos van hun cruise kunnen genieten, zelfs voordat ze aan boord gaan, vanaf hun vertrek op de luchthaven. Bovendien zal deze exclusieve service helpen om onze vakanties in de reisbranche verder te differentiëren, waardoor de kwaliteit van ons aanbod toeneemt. Hiervoor wil ik SosTravel.com en ons Travel Service-team, onder leiding van Massimo Callegari, bedanken die hebben gewerkt om deze belangrijke samenwerking af te ronden”.

Boek je Costa Cruise bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger