Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Brilliant Lady in september 2025 in de vloot verwacht

Rederij Virgin Voyages maakte bekend dat haar vierde nieuwste schip, de Brilliant Lady, pas in september 2025 in de vaart gaat komen in plaats van in het najaar van 2023. Brilliant Lady’s eerste seizoen zal zich concentreren op Noord-Amerika en de Caribbean.  Voor haar eerste seizoen zal Brilliant Lady’s North American Tour veelgevraagde thuishavens en iconische aanloophavens bieden, zoals New York City tot Bermuda en Canada, Los Angeles tot Mexico, Miami tot de ABC-eilanden en van Seattle naar Alaska, samen met één epische reis door het Panamakanaal.

Brilliant LadyAls het laatste schip van Virgin Voyages in de huidige vloot van Lady Ships zal Brilliant Lady veel van de kenmerkende details doorvoeren die cruisereizigers hebben leren kennen en waarderen. Terugkerend zijn de zorgvuldig ontworpen binnenruimtes van Virgin Voyages, rode balkonhangmatten, meer dan 20 bekroonde eetgelegenheden – alles van Koreaanse barbecue tot roodgloeiend Mexicaans eten – en een Happenings Cast in plaats van een traditionele cruisedirecteur, een verzameling hoogwaardige end wellness-ruimtes. Wat nieuw zal zijn voor de Brilliant Lady, is dat ze is ontworpen om door het Panamakanaal te varen en door landschappen kan navigeren zoals uitgestrekte gletsjers en fjorden van Alaska.

Nirmal Saverimuttu, CEO van Virgin Voyages: “De wereld heeft op ons gewacht om het debuut van Brilliant Lady aan te kondigen, en ze is er bijna. Bij Virgin Voyages zijn we voortdurend aan het innoveren en zoeken we naar mogelijkheden om onze zeilers nog meer waarde te bieden met een grotere keuze. Fans van Virgin vragen al jaren of we zouden overwegen om vanuit plaatsen als New York, Los Angeles of Alaska te cruisen, dus het is geweldig om onze gasten te geven wat ze willen: nieuwe routes door Noord-Amerika van 5 tot 14 nachten. Als voorlopig vierde en laatste schip in onze vloot zal Brilliant Lady niet teleurstellen.”

Net als haar zussen vóór haar zal Brilliant Lady een prachtige nieuwe zeemeermin vertonen. Brilliant Lady’s zeemeermin, ontworpen door de in Toronto gevestigde illustrator Janice Sung, is geïnspireerd op zowel historische renaissanceschilderijen als traditionele Japanse en Chinese kunst, mode en schoonheid. De komende tijd zal de rederij meer details vrijgeven over alle nieuwe eet- en entertainmentopties die beschikbaar zijn op haar nieuwste schip.

Meer over Virgin Voyages lees je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger