Fred. Olsen Cruise Lines annuleert volgende cruise Black Watch

black watchCruisemaatschappij Fred. Olsen Cruise Lines heeft aan het einde van de middag besloten om de eerstvolgende cruise (start 8 juli) van de Black Watch te annuleren. Op het cruiseschip woedde vorige week vrijdag een brand waarna het schip electriciteitsuitval kende doordat niet alle hulpmotoren functioneerden. De passagiers zijn maandag per vliegtuig al vanaf Funchal op Madeira naar Londen teruggevlogen omdat het schip gerepareerd moest worden. Nu blijkt dat de reparaties langer gaan duren.

Gasten die geboekt hebben op de 8 juli cruise kunnen de cruise omzetten naar een gelijkwaardige cruise. De cruise van de Black Watch zou vanuit Londen naar de Noorse Fjorden gaan. Cruisepassagiers krijgen bovendien een tegoedbon van 20% van de cruisesom voor een volgende boeking.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)