John Delaney wordt nieuwe president van Windstar Cruises

John Delaney
John Delaney

Windstar Cruises heeft bekendgemaakt dat John Delaney haar nieuwe president wordt. De doorgewinterde cruiseveteraan zal de koers gaan bepalen van de rederij die bekend staat om haar kleine luxe jachten en zeilschepen in de vloot. Hij begint aan zijn nieuwe functie op dindag 19 juli. Delaney is momenteel Senior Vice President Global Marketing & Sales van Seabourn. Eerder werkte hij in diverse functies bij Holland America Line en The Walt Disney Company.

‘We zijn zeer verheugd om John aan boord te verwelkomen. Onze gasten kunnen een nieuw tijdperk verwachten van onvergetelijke vakantie-ervaringen op onze jachten en in de havens die Windstar bezoekt. ‘De gerenoveerde Star Pride is weer terug in de vaart en sinds de overname van Windstar in 2011 hebben we meer dan 40 miljoen dollar geïnvesteerd in onze drie zeiljachten en drie gemotoriseerde all-suite jachten. Dit is dus een ideaal moment voor John om in te stappen en een bijdrage te leveren aan het succes’, aldus Andrew N. Todd, CEO van Xanterra Parks & Resorts, het moederbedrijf van Windstar Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!