Princess Cruises eert ‘Captain Stubing’ voor 30 jaar ambassadeurschap

Captain StubingPrincess Cruises heeft woensdag Gavin MacLeod, de acteur die Captain Merrill Stubing speelde in de legendarische televisieserie Love Boat, in het zonnetje gezet voor zijn 30-jarig dienstverband als wereldwijde ambassadeur van de Amerikaanse cruiserederij. De stad Santa Clarita in Californie, thuisbasis van het hoofdkwartier van Princess Cruises, eerde MacLeod door 6 juli uit te roepen tot ‘Gavin MacLeod Princess Cruises Ambassador Day’ tijdens een speciale ceremonie georganiseerd door Captain Stubing’s televisiedochter Jill Whelan, alias Vicki Stubing, die werd bijgewoond door honderden Princess medewerkers en fans.

MacLeod fungeerde de afgelopen drie decennia als de ster ambassadeur van de cruisemaatschappij waarbij hij de premium rederij promootte bij miljoenen consumenten via duizenden interviews met de media, publieke optredens, reisbranche conferenties en aan boord van de vloot van Princess Cruises. Hij deelde met trots het plezier van het cruisen. Tijdens het evenement kondigde Jan Swartz, president van Princess Cruises, aan dat MacLeod zijn ambassadeursrol voor de cruisemaatschappij voortzet met een aanstaande rol als panellid op de nieuwste show aan boord van de schepen van Princess Cruises, ‘The Voice of the Ocean’ (a la The Voice).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!