Cruisereiziger
MaidentripNieuwe cruiseschepen

Fotoreportage: Gloednieuwe ultraluxe Seven Seas Explorer

Cruisereiziger Miriam cruist mee op de ultraluxe Seven Seas Explorer op uitnodiging van Regent Seven Seas Cruises van Barcelona naar Monaco, met stops in Toulon, Olbia (Sardinië) en St. Tropez. Vandaag in deze fotoreportage de eerste beelden, van dit nieuwe prachtige luxe schip waar vrijwel alles inclusief is.

Het schip heeft een prachtig zwembad met twee bubbelbaden. Uiteraard liggen hoezen over de ligbedden en opgerolde handdoeken voor je klaar.

De Seven Seas Explorere heeft talloze rustige plekken waar je je kunt terugtrekken zoals de Observation Lounge, het open dek of bij de fitness.

Dineren bij de specialiteitenrestaurants is altijd inclusief aan boord; het Aziatisch restaurant Pacific Rim heeft werkelijk een inrichting.

Lees ook:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger