Doop Mein Schiff 5 vrijdag via livestream te volgen

Fotocopyright: Stefan Pielow
Fotocopyright: Stefan Pielow

De doop van Mein Schiff 5, het nieuwste cruiseschip van het Duitse TUI Cruises, is aanstaande vrijdag, 15 juli 2016, rechtstreeks te volgen op internet. De livestream via de website van TUI Cruises (www.tuicruises.com) en Facebookpagina van de rederij (www.facebook.com/meinschiff) vanuit Lübeck-Travemünde begint ‘s avonds rond 22:30 uur. Na de traditionele doopwens en het kapot laten slaan van de champagnefles tegen de boeg door de doopmoeder zangeres Lena Meyer-Landrut wordt de doopavond rond 23:00 uur bekroond met een groot vuurwerk.

De officiële maiden voyage van Mein Schiff 5 begint eerder op de dag in Kiel. Voor de doopceremonie zal het schip langszij varen bij het hoofdstrand van de badplaats. Inwoners en toeristen kunnen de doop meemaken via grote schermen. Zaterdag wordt de 10-daagse reis naar de Oostzee vervolgd naar Tallinn (Estland), St. Petersburg (Rusland), Helsinki (Finland) en Stockholm (Zweden). Op 24 juli keert het weer terug in Kiel.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!