Costa Cruises lanceert online tool MyCosta

MyCostaCosta Cruises heeft deze week MyCosta gelanceerd, een online tool die gasten de mogelijkheid biedt om hun geboekte cruise aan te passen door het toevoegen van diensten en voorzieningen bij hun boeking. Op MyCosta kunnen bijvoorbeeld excursies, drankpakketten, wellness- en schoonheidsbehandelingen en fotosessies worden bijgeboekt. Het is ook mogelijk om wijn en merkproducten van Costa aan te schaffen.

Cruisereizigers kunnen inloggen op de website www.mycosta.com via hun achternaam en reserveringsnummer. De verschillende services en voorzieningen zijn tot vier dagen voor vertrek te boeken. De MyCosta website herbergt ook een onderdeel MyCruise met alle benodigde informatie en formulieren voor inscheping inclusief web check-in en cruisetickets. MyCosta is beschikbaar in 6 talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans) en bereikbaar via desktop, tablet of smartphone.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!