(Video) Timelapse van uitgebreide renovatie Norwegian Dawn

De Norwegian Dawn (2224 passagiers, gebouwd 2002) kwam afgelopen week aan in haar nieuwe thuishaven Boston als een bijna compleet nieuw schip. Het heeft een groot droogdok verblijf achter de rug waarbij diverse verbeteringen zijn doorgevoerd. Dit als onderdeel van de 400 miljoen dollar kostende verbeterprogramma van Norwegian Cruise Line, The Norwegian Edge. In bijgevoegde video is een timelapse te zien van de intensieve renovatie die een maand in beslag nam.

 

De Norwegian Dawn vaart tot en met oktober wekelijks vanuit Boston naar de Bermuda-eilanden. Vanaf november maakt ze cruises vanuit New Orleans naar het westelijk Caribbisch gebied.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!