P&O Cruises Australia onthult kenmerken Pacific Explorer

Black Circus
Black Circus

P&O Cruises Australia heeft een tipje van de sluier opgelicht hoe het cruiseschip Pacific Explorer eruit komt te zien als het volgend jaar haar debuut zal maken in de vloot. Het schip, dat momenteel onder de naam Dawn Princess vaart voor Princess Cruises, ondergaat in mei en juni 2017 een volledige renovatie in droogdok voordat het op 22 juni vertrekt voor haar inaugurele cruise vanuit Sydney. Op de Pacific Explorer (1.998 passagiers, 77.000 brutoton) krijgen zowel de succesvolle faciliteiten van bestaande schepen van de Australische rederij als enkele nieuwigheden een plek.

Er zullen o.a. nieuwe dinerconcepten worden aangeboden waaronder The Black Circus, een supper club waar gasten worden getrakteerd op lekker eten en entertainment. Andere dineropties zijn een nieuwe pizzeria, Nic and Toni’s, mediterraans eten als onderdeel van The Pantry, en een Lobster & Burger bar bij het zwembad. Deze eetgelegenheden zijn in aanvulling op het populaire Waterfront restaurant,, Salt grill van de Australische chef Luke Mangan, Italiaans restaurant Angelo’s en Aziatisch restaurant Dragon Lady. De twee laatstgenoemde maakten hun debuut vorig jaar op de Pacific Aria en Pacific Eden. Tevens nieuw voor P&O Cruises is een waterpark met twee glijbanen en diverse interactieve waterelementen, een Adventure Park en een baan voor bowls.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!