Norwegian Cruise Line in 2017 met nieuwe routes in Europa

Norwegian Jade
Norwegian Jade

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat er wijzigingen in de routes zullen komen voor de Norwegian Jade en de Norwegian Spirit in de zomer van 2017. Vanwege de vraag naar nieuwe bestemmingen worden er nieuwe havens in de Middellandse Zee bezocht en komt er meer keuze in Noord-Europa.

De Norwegian Jade, met als thuishaven in 2017 in Hamburg, biedt een aantal cruises aan vanuit Hamburg in juni en juli 2017. Ook vanuit Southampton en Amsterdam zullen cruises met dit schip vertrekken op andere andere een 8-daagse route naar de West-Europese hoofdsteden. De Noorse Fjorden, IJsland en Groot-Brittannië zijn bestemmingen voor de langere cruises van de Jade. Op 9 september zal ze bovendien deelnemen aan de Hamburg Cruise Days 2017.

De Norwegian Spirit zal vanuit Civitavecchia vanaf begin mei 2017 een aantal 11- en 12 daagse cruises varen naar onder andere kleinere havens zoals Cagliari op Sardinië, Palma de Mallorca, Koper en Malta. Ook vaart ze 12-daagse Israël cruises met een overnachting in Haifa.

Cruises van de Norwegian Spirit en Norwegian Jade zijn al boekbaar. Andere schepen van Norwegian in de zomer van 2017 zijn de Norwegian Epic (vanaf Barcelona), Norwegian Star (vanaf Venetië) en de Norwegian Getaway (vanaf Kopenhagen).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 thoughts on “Norwegian Cruise Line in 2017 met nieuwe routes in Europa

 • 19 juli 2016 om 21:15
  Permalink

  Hoi,

  Routes met de Norwegian Jade zijn als het goed is ook al boekbaar, heb ze namelijk al gezien.
  Tevens kan je tijdens de hoofdsteden route ook opstappen in Amsterdam !

 • 19 juli 2016 om 21:39
  Permalink

  Dankje! het is aangevuld! Groet Miriam

Reacties zijn gesloten.