Herpositionering Celebrity Equinox van Europa naar Caribbean in 2017

CEL_EQ_Equinox_992x744Het cruiseschip Celebrity Equinox zal volgend jaar zomer niet in Europa actief zijn maar in de Caribbean. Dat heeft de Amerikaanse cruisemaatschappij Celebrity Cruises bekendgemaakt. Het tweede schip in de Solstice klasse stond oorspronkelijk gepland om volgend jaar cruises te gaan maken in het Westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. Daarvoor in de plaats zal het diverse 8-daagse routes gaan varen vanuit Miami naar het Oostelijke en Westelijke gedeelte van de Caribbean. De Celebrity Reflection, Celebrity Constellation, Celebrity Eclipse en Celebrity Silhouette zullen in 2017 wel de Europese markt gaan bedienen. ‘Zowel onze vaste gasten, first-time cruisers als reisagenten vragen me al vele jaren om het gehele jaar door cruises naar de Caribbean aan te bieden. We vonden dit een uitgelezen kans om aan deze wens tegemoet te komen’, aldus Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!