Personeelslid overlijdt bij oefening op Norwegian Breakaway

Norwegian Breakaway
Norwegian Breakaway in Rotterdam

Op de Norwegian Breakaway heeft woensdag een tragisch ongeval plaatsgevonden terwijl het schip in Bermuda lag. Tijdens een routine oefening viel een sloep en sloeg om, waarbij vier personeelsleden gewond raakten. Na behandeling in het eigen medisch centrum aan boord, werden ze naar een ziekenhuis gebracht. Helaas overleed één van hen daar.

“Norwegian is diep bedroefd door dit verlies, en we delen ons diepste medeleven met de familie van het bemanningslid en zijn geliefden in deze moeilijke tijd”, zegt de rederij in een verklaring.

Norwegian Breakaway zal de cruise afmaken. De Breakaway vertrok zondag 17 juli vanuit New York. Vanaf woensdag was het schip aangemeerd in Bermuda en vertrekt zoals gepland vrijdag terug naar New York.

De Norwegian Breakaway vaart wekelijks 8-daagse Bermuda cruises vanuit New York.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)