MSC Cruises breidt entertainmentprogramma voor kinderen uit over gehele vloot

MSC Cruises heeft nieuwe activiteiten aangekondigd welke aan boord worden toegevoegd aan haar entertainmentprogramma voor families zoals een innovatief sportprogramma voor kinderen en kooklessen speciaal voor kinderen ontworpen door Michelin-sterren chef Carlo Cracco. Gianni Onorato, Chief Executive Officer bij MSC Cruises, geeft aan: “Als familiebedrijf begrijpen wij het belang van het aanbieden van vakanties voor gezinnen welke beschikken over alle elementen om een vakantie onvergetelijk te maken. Daarom bieden wij speciale activiteiten voor kinderen en diverse diensten die hiermee te maken hebben.”

MSC Cruises biedt uitgebreid entertainmentprogramma voor gezinnen en kinderen, zoals speciale kinderclubs gesegmenteerd op leeftijd evenals dagelijkse entertainmentactiviteiten voor alle leeftijden; familie-eetgelegenheden, waterparken en zwembaden, bowlingbanen en 4D-bioscopen en als aanvulling hierop speciale activiteiten aan land. Nieuw deze zomer is het DOREBRO sportprogramma, een entertainmentprogramma aan boord ontworpen voor kinderen die van sport houden. Kinderen van 3 tot 11 jaar oud en tieners van 12 tot 17 jaar kunnen deelnemen aan het programma wat is uitgerold op de schepen in het Middellandse Zeegebied en in de Caribbean. Het programma biedt een brede variatie aan sport en actieve spelletjes voor alle niveaus opgesplitst in twee dagelijkse sessies. Het programma is ontworpen in samenwerking met King’s Active, de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde expert in het ontwerpen van uitdagende activiteiten voor jongeren.

DOREMI Chef

Naast deze toevoeging introduceert MSC Cruises deze zomer ook ‘DOREMI Chef by Carlo Cracco’, kooklessen ontworpen in samenwerking met twee Michelin-sterren chef Carlo Cracco. Onder begeleiding van de MSC Cruises chefs en MSC Cruises’ mascotte Doremi, leren kinderen tussen 3 en 11 jaar volgens recept de lekkerste verse pasta’s te maken. Na afronding van de cursus ontvangt ieder kind een officieel mini-chef certificaat gesigneerd door Carlo Cracco, een herinnering aan hun vakantie met MSC Cruises.

LEGO

Tot slot biedt MSC Cruises haar gasten in samenwerking met de LEGO® Group, ’s werelds grootste producent van speelgoed, een breed scala van entertainment aan boord ontworpen om kinderen een exclusieve MSC Cruises ervaring te bieden. Als onderdeel van de voortdurende relatie heeft de LEGO Group onlangs een speciaal LEGO MSC Meraviglia schip gelanceerd – het nieuwe smart schip van MSC Cruises welke in juni 2017 in de vaart genomen wordt. Dit speelgoed wordt verkocht in de MSC Logo Shop aan boord.

Chicco

MSC Cruises biedt tevens, naast alle andere mogelijkheden, een breed scala aan services voor baby’s en jonge kinderen inclusief een Mini-Club voor kinderen onder de 3 jaar evenals een kinderopvang om ouders de vrijheid te geven om te genieten van het schip terwijl hun kinderen worden verzorgd door toegewijd en opgeleid personeel. Veel van deze services worden aangeboden in samenwerking met Chicco waarmee MSC Cruises een exclusieve samenwerking heeft.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!