Build-A-Bear Workshop aan boord van cruiseschepen Carnival Cruise Line

BuildABear-logoKinderen aan boord van de Carnival Dream hebben vanaf heden de mogelijkheid om hun eigen teddybeer samen te stellen. Dat is het eerste resultaat van een samenwerking die de Amerikaanse cruisemaatschappij Carnival Cruise Line is aangegaan met het speelgoedbedrijf Build-A-Bear Workshop.

Net als in de winkels aan land kunnen kinderen tijdens de workshop zelf hun teddybeer bouwen en aankleden met diverse outfits en accessoires. Dat kan variëren van een tutu, sneakers, badpakken tot aan zonnebrillen. Elke teddybeer heeft een eigen geboorteakte en stem, die zelf kan worden opgenomen.

Naast beren, zoals de St. Jude Bear waarvan de opbrengst ten goede komt van het St. Jude kinderziekenhuis, kunnen ook apen, luipaarden, schildpadden en andere dieren worden gecreëerd. Het is de bedoeling dat in de zomer van 2017 alle Carnival-schepen beschikken over een Build-A-Bear Workshop.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!