Fred. Olsen Cruise Lines introduceert kinderprogramma aan boord

Little Skippers ClubFred. Olsen Cruise Lines heeft een nieuwe kinderclub geïntroduceerd aan boord van alle 4 cruiseschepen (Balmoral, Braemar, Boudicca en Black Watch) in haar vloot. De club, genaamd Little Skippers, zal beschikbaar zijn tijdens het hoogseizoen en bemand worden door gekwalificeerd personeel (1 personeelslid per 6 tot 8 kinderen). Kinderen van 5 tot 11 jaar oud worden vermaakt met een reeks van activiteiten, zoals knutselen, spelletjes op het dek, schatzoeken, quizjes, koekjes en pizza’s bakken in de keuken, spelletjesavonden en zwemlessen. Deze zijn allen terug te vinden in het speciale dagelijkse programma met een overzicht van de activiteiten, feitjes, grapjes en informatie over de havens die worden aangedaan.

‘We zijn blij met families van meerdere generaties aan boord van onze schepen en we snappen dat het moeilijk kan zijn om een vakantie voor alle leeftijden te vinden. We zijn dan ook erg blij dat we onze Little Skippers Club kunnen onthullen. Ouders of grootouders kunnen genieten van een spa-behandeling, ontspannen bij het zwembad of genieten van een cocktail in de wetenschap dat hun kinderen goed worden verzorgd door ons team van creatieve en professionele medewerkers’, aldus Neil Herbert, hoofd van het salesteam van Fred. Olsen Cruise Lines.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!