Seabourn introduceert exclusief door Molton Brown ontworpen geurlijn

Molton Brown gift setUltra luxe cruisemaatschappij Seabourn en het in Londen gevestigde beautymerk Molton Brown introduceren ‘Seabourn Signature Scents’, een luxueuze collectie van exotische geuren exclusief ontworpen voor Seabourn gasten.

“Onze nieuwe ‘Seabourn Signature Scents’ zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met Molton Brown waar maandenlang ontwikkeling van bijzondere geurcombinaties aan vooraf ging. De uitgesproken geur moet onze gasten na afloop van hun cruise nog langere tijd laten terugdenken aan de beleving aan boord,” aldus Christopher Prelog, Vice President Hotel Operations van Seabourn.

Op alle drie schepen vind je in de Suites gratis badkamer producten. De Seabourn Signature Scents collectie roept het gevoel op van grenzeloze nautische avonturen. Aanvullend zal de lijn begin 2017 ook aan boord van de Seabourn schepen te koop zijn.

Uit vier unieke ingrediënten die zich langs de kustlijnen bevinden waar Seabourn schepen komen, zijn twee exclusieve Seabourn Signature Scents gecreëerd:

  • Zeevenkel & Eucalyptus: de verkwikkende aroma’s van zeevenkel uit de rotsachtige zoutrijke Atlantische kust van Frankrijk en eucalyptus uit China zijn in balans gebracht met kardemom, cederhout, violet en munt voor in de bodylotion en bad- en douchegelproducten. Parfumeur Philippe Bousseton, die de combinatie ontwikkelde, omschrijft de geur als; “Een revitaliserende en zeer frisse combinatie ideaal voor in de badkamer. Het doet denken aan de zee en hiermee de Seabourn ervaring.”
  • Basilicum & Vetiver: voortbordurend op de ontspannen ambiance van The Spa op Seabourn mixt deze geur Vietnamese basilicumolie en aromatische vetiver uit Haïti met kardemom, bergamot en petit-grain voor een shampoo en conditioner. Parfumeur Heidrun Harder stelde de combinatie samen en beschrijft de geur als “zeer geraffineerd en zuiver met aromatische tonen perfect voor haarverzorging.”

Gasten kunnen vanaf nu aan boord van alle Seabourn schepen van de uitzonderlijke geuren genieten. Uiteraard ook op Seabourn’s nieuwste schip, Seabourn Encore, die aankomende december aan de vloot wordt toegevoegd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)