Carnival Cruise Line rolt HUB app verder uit op haar cruiseschepen

HUB app
HUB app

Carnival Cruise Line is druk bezig om haar HUB app verder uit te rollen op de cruiseschepen in haar vloot. De komende weken wordt de applicatie beschikbaar gesteld op de Carnival Imagination (4 augustus), Carnival Valor (19 augustus) en Carnival Victory (1 september). Eerder waren de Carnival Breeze, Carnival Sunshine, Carnival Freedom, Carnival Glory, Carnival Pride, Carnival Vista, Carnival Triumph, Carnival Paradise en Carrnival Ecstasy al voorzien. Het streven is tegen het einde van het jaar volledig rond te zijn.

Met de gratis te downloaden HUB app kunnen reizigers chatten met andere bekenden aan boord voor een vaste prijs van 5 dollar per cruise. Verder bevat het een overzicht van alle faciliteiten, activiteiten en evenementen. Per dag is het gehele programma te lezen inclusief aankomst en vertrektijden. Gasten kunnen in de app aangeven wat hun favorieten zijn en de favorieten van hun vrienden. Ook de restaurantmogelijkheden zijn opgesomd met details over alle bars. Even je boord account bekijken? De app geeft je het meest actuele overzicht van de uitgaven aan boord.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!