Carnival opent Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Bar-B-Que op meer cruiseschepen

Guys B-B-QueHet gratis specialiteitenrestaurant Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Bar-B-Que dat debuteerde op de Carnival Magic eerder dit jaar, wordt uitgerold op meerdere cruiseschepen in de vloot. Allereerst krijgt de Carnival Vista dit jaar het restaurant, daarna de Carnival Breeze en de Carnival Dream in 2017.

In het restaurant worden diverse barbecue gerechten geserveerd op basis van chefkok Guy Fieri’s recepten, marinades en specerijen. Gasten hebben de keuze uit diverse sausen. Het vlees wordt op een traditionele manier gerookt. Het informele openluchtrestaurant, dat bij de cruiseprijs is inbegrepen, is te vinden op het Lanai en Promenade dek van het cruiseschip van Carnival Cruise Line. Passagiers zijn er welkom van 12:00 tot 02:30 uur op zeedagen.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.