Tweede schip in Vista-klasse krijgt naam Carnival Horizon

Carnival HorizonCarnival Horizon wordt de naam van het tweede cruiseschip (133.500 brutoton) in de Vista-klasse dat volgens planning in maart 2018 zal worden opgeleverd. Dat heeft Carnival Cruise Line vrijdag bekendgemaakt. Het wordt het zusterschip van de Carnival Vista die in mei 2016 in de vaart kwam en ook werd gebouwd op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera. Carnival Horizon zal veel populaire faciliteiten zowel qua restaurants, bars, entertainment als activiteiten aanbieden die ook beschikbaar zijn op de Carnival Vista zoals de SkyRide, het IMAX-theater, het WaterWorks waterpark, het Seuss at Sea programma en de Alchemy Bar. Daarnaast zullen er ook een aantal innovaties hun intrede doen.

Carnival Horizon (3.934 passagiers) zal beschikken over een breed scala aan categorieen accommodaties waaronder de populaire Havana hutten en extra ruimte Family Harbor hutten. De thuishaven en routes voor het nieuwe schip zullen later bekendgemaakt worden. ‘De naam Carnival Horizon staat voor de unieke verbinding van het schip met de zee met zo veel spectaculaire binnen- en buitenruimtes, maar ook de onbegrensde mogelijkheden waarvan gasten van alle leeftijden zeker van gaan genieten’, aldus de president van Carnival Cruise Line Christine Duffy. De Carnival Horizon wordt het 26e schip in de vloot van Carnival Cruise
Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!