TUI Cruises lanceert nieuw loyaliteitsprogramma Mein Schiff

Loyaliteitsprogramma TUI CruisesTUI Cruises heeft deze maand een nieuw loyaliteitsprogramma geïntroduceerd genaamd ‘Mein Wohlfühlclub’. Liefhebbers van Mein Schiff kunnen vanaf heden vanaf hun derde cruise met de Duitse rederij genieten van enkele kleine voordelen en exclusieve ervaringen, die alleen zijn voorbehouden aan vaste gasten. Hiervoor hoeft niet extra te worden betaald, punten worden verzameld of in het bezit te zijn van een clubkaart.

Vanaf de derde reis met TUI Cruises ontvangen cruisereizigers bonbons en een glas champagne. De extra’s worden verder uitgebreid vanaf 6, 8 10 en 12 cruises met de Mein Schiff-schepen met o.a. diverse belevenissen zoals een ontmoeting ‘Ahoi & Hallo’ met de officieren, een bezoek aan de brug, een blik achter de schermen of een voucher voor een diner in het Surf & Turf Steakhouse.

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe loyaliteitsprogramma en een overzicht van de voordelen.

Facebook reacties