(Video) Vier Phoenix cruiseschepen op 31 juli in Bremerhaven

In Bremerhaven liggen vandaag op zondag 31 juli liefst vier cruiseschepen van Phoenix Reisen. Daarmee ligt de gehele vloot van zeecruiseschepen aan de Columbuskaje. De Amadea (1991, 600 passagiers) legt als eerste aan. Het bekende schip speelt in de serie Traumschiff. Zij komt terug van een tweeweekse reis naar Groot-Brittannië. Daarna volgt rond kwart voor 8 de Albatros (1973, 830 passagiers). Als derde komt om half 9 de Artania (1984, 1200 passagiers), het grootste schip in de vloot van Phoenix. Als laatste ontvangt Bremerhaven om kwart over 9 het laatste schip, de Deutschland met 460 passagiers.

In het Columbus Cruise Center Bremerhaven krijgen de teruggekomen en vertrekkende cruisereizigers een mooi programma aangeboden met steltlopers, muziek, een ballonkunstenaar en lekkere vishapjes om in de maritieme sfeer te komen. Vanaf 17:00 uur begint het vertrekprogramma met pop en jazz muzikanten op trompet en saxofoon. Vanaf half zes vertrekken de cruiseschepen één voor één met een tussenpoos van een half uur. Bezoekers kunnen de schepen met vlaggetjes uitzwaaien tesamen met 400 ballonnen. Als eerste vertrekt de Deutschland, daarna de Amadea, Albatros en de Artania (19:00 uur)

Facebook reacties