Cruisereiziger
Uncategorized

(Video) Vier Phoenix cruiseschepen op 31 juli in Bremerhaven

In Bremerhaven liggen vandaag op zondag 31 juli liefst vier cruiseschepen van Phoenix Reisen. Daarmee ligt de gehele vloot van zeecruiseschepen aan de Columbuskaje. De Amadea (1991, 600 passagiers) legt als eerste aan. Het bekende schip speelt in de serie Traumschiff. Zij komt terug van een tweeweekse reis naar Groot-Brittannië. Daarna volgt rond kwart voor 8 de Albatros (1973, 830 passagiers). Als derde komt om half 9 de Artania (1984, 1200 passagiers), het grootste schip in de vloot van Phoenix. Als laatste ontvangt Bremerhaven om kwart over 9 het laatste schip, de Deutschland met 460 passagiers.

In het Columbus Cruise Center Bremerhaven krijgen de teruggekomen en vertrekkende cruisereizigers een mooi programma aangeboden met steltlopers, muziek, een ballonkunstenaar en lekkere vishapjes om in de maritieme sfeer te komen. Vanaf 17:00 uur begint het vertrekprogramma met pop en jazz muzikanten op trompet en saxofoon. Vanaf half zes vertrekken de cruiseschepen één voor één met een tussenpoos van een half uur. Bezoekers kunnen de schepen met vlaggetjes uitzwaaien tesamen met 400 ballonnen. Als eerste vertrekt de Deutschland, daarna de Amadea, Albatros en de Artania (19:00 uur)

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)