Seabourn lanceert nieuwe excursies naar de Zuidpool

Foto: Rory Martin
Foto: Rory Martin

Seabourn lanceert in het seizoen 2016-2017 nieuwe pre-cruise ervaringen, waarbij de gasten naar de Zuidpool varen langs geselecteerde vaarroutes in Antarctica en Patagonië. Gasten op weg naar het Grote Witte Continent aan boord van het schip Seabourn Quest kunnen hun avontuur uitbreiden met twee nieuwe arrangementen met onder meer UNESCO-werelderfgoedsites zoals Polar Quest & Patagonië en Polar Quest, Tierra del Fuego en de Watervallen van Iguazu.

“Seabourn heeft de reputatie zijn gasten verbluffende ervaringen te bieden op buitengewone plekken en er zijn weinig reizen die zo onverwacht en zo ongewoon zijn als een bezoek aan de Zuidpool,” zegt Robin West, Senior Manager, Expedition Planning & Operations bij Seabourn. “Deze ervaringen zijn de kers op de taart voor gasten die aan boord van Seabourn Quest naar Antarctica reizen.”

Beide pre-cruise arrangementen omvatten een verblijf in het Union Glacier Camp in het zuidelijke Ellsworthgebergte, een van de weinige privékampen op Antarctica. Het kamp wordt uitgebaat door de bekende touroperator Antarctic Logistics and Expeditions (ALE) en biedt een uitgebreide dienstverlening met ruime slaaptenten voor twee personen, versbereide gerechten en een spectaculaire omgeving voor een groot aanbod aan activiteiten: excursies door de adembenemende landschappen, technische beklimmingen en skitrips. 

Er wachten gasten vele ervaringen op de nieuwe pre-cruises op Seabourn Quest in Antarctica en Patagonië, zoals:

• Polar Quest & Patagonië (14 nachten/15 dagen) – Na een transantarctische vlucht en landing op de Zuidpool reizen de gasten over land om een UNESCO-werelderfgoedsite te verkennen: Nationaal Park Torres del Paine met maar liefst 18 000 km2 bossen, rivieren, meren en ongerepte pampa’s in het uiterste zuiden van Chili. Er is de keuze uit een ruim aanbod van inbegrepen excursies waarbij dagelijks de kans wordt geboden de verschillende omgevingen te verkennen: helderblauw ijswater, morenes, wilde dieren zoals guanaco’s, Andescondors etc. Arrangement vanaf $50,999 per persoon op basis van tweepersoonsbezetting; vertrek pre-cruise op 4 december 2016, gevolgd door cruise met Seabourn Quest op 19 december 2016.
• Polar Quest, Tierra del Fuego & Watervallen van de Iguazu (16 nachten/17 dagen) – Na een transantarctische vlucht en landing op de Zuidpool sluiten de gasten zich aan bij een geselecteerd groepje ontdekkingsreizigers op weg naar een van de meest afgelegen en ongerepte bestemmingen ter wereld: de UNESCO-werelderfgoedsite Nationaal Park Iguazu op de grens tussen Brazilië en Argentinië. Van Santiago in Chili tot Buenos Aires in Argentinië kunnen gasten een immens complex van watervallen bewonderen. Ze kunnen de watervallen en hun omgeving verkennen langs uitgestrekte wandelpaden of kiezen voor een optie zoals een tocht per rubberboot of een helikoptervlucht. Arrangement vanaf $53,999 per persoon op basis van tweepersoonsbezetting; vertrek pre-cruise op 26 december 2016, gevolgd door cruise met Seabourn Quest op 12 januari 2017.

Benieuwd naar hoe het cruiseschip Seabourn Quest er van binnen uitziet? Cruisereiziger bracht onlangs een bezoek aan het schip in Amsterdam. Lees hier het verslag en bekijk de uitgebreide fotoreportage.

Boek nu een cruise op dit schip bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!