Silver Shadow naar China voor half jaar charter

SilverShadowSilversea Cruises kondigt aan dat de Silver Shadow voor een klein half jaar gecharterd wordt. De Aziatische firma China Merchants Group zal het schip gebruiken voor Aziatische cruises die plaats vinden tussen 29 januari 2017 en 4 mei 2017.

“We zijn erg blij dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met de China Merchants Group om de Silver Shadow te charteren voor 95 dagen.  Het schip zal gaan varen in een prachtig gebied met rijke kunst, cultuur en toerisme,” zegt Manfredi Lefebvre, directeur van Silversea Cruises.

De routes bestaan uit vele havens die voor de eerste keer bezocht worden door de Silver Shadow.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)