‘Frozen’ als theatershow te zien op Disney Wonder

FrozenDisney Cruise Line heeft woensdag bekendgemaakt dat de animatiehit ‘Frozen’ vanaf november 2016 als theaterproductie zal worden opgevoerd op het cruiseschip Disney Wonder.’Frozen, A Musical Spectacular’ maakt, naast diverse andere nieuwigheden, op 10 november haar debuut op het schip tijdens cruises vanuit Galveston, Texas. Het wordt vertoond in het Walt Disney Theater dat plaats biedt aan 977 personen.

‘Frozen, A Musical Spectacular’ vertelt het verhaal van het avontuur van de koninklijke zussen Anna en Elsa die aan een reis beginnen om de betekenis te achterhalen van het zusterschap, innerlijke kracht en ware liefde. Het zal worden gepresenteerd door middel van een innovatieve combinatie van traditionele theatertechnieken, moderne technologie en klassieke Disney-humor, uniek voor een Disney Wonder productie.

‘We zijn heel enthousiast om ‘Frozen, A Musical Spectacular’ op het podium van het Walt Disney Theater op de Disney Wonder te brengen. De productie zal al onze gasten verrassen omdat het een verhaal is voor echt iedereen in de familie’, aldus Jim Urry, Vice-President Entertainment van Disney Cruise Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!