Uitdokken Genting Dream bij Meyer Werft op zaterdag 20 augustus 2016

Genting Dream
Genting Dream

Het eerste nieuwe cruiseschip van de Aziatische cruisemaatschappij Dream Cruises, de Genting Dream, zal op zaterdag 20 augustus 2016 uitdokken uit de bouwhal van de Duitse scheepsbouwer Meyer Werft in Papenburg. Volgens de huidige planning start het uitdokken om 08:00 uur ‘s morgens.

Een dag eerder, op vrijdag 19 augustus 2016, zal het drijvende gedeelte van de Norwegian Joy worden verplaatst. Nadat de Genting Dream in zijn geheel is uitgedokt zal het schip worden vastgelegd aan de werkkade. Daar zullen de laatste werkzaamheden plaatsvinden en de eerste testen worden uitgevoerd. De eemstocht zal naar verwachting medio/eind september 2016 plaatsvinden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!