Cruisereiziger
Renovatie

Upgrade programma voor cruiseschepen Silversea

439942_FSilversea heeft plannen bekend gemaakt voor het grootste upgrade programma ooit in de historie van Silversea Cruises. Voor meer dan 170 miljoen dollar vernieuwt de rederij de Silver Whisper, Silver Wind en expeditieschip Silver Discoverer. Naast het reguliere onderhoud aan deze schepen, krijgen ze vernieuwde openbare ruimtes. De restaurants aan boord ontvangen een nieuw interieur en nieuw tapijt. Bovendien krijgen de gasten beschikking over digitale entertainment op de tv’s in de hutten en sneller internet.

Op de Silver Whisper worden de badkamers in de suites aangepakt en krijgt het zwembad elegante chaiselongues. Het schip zal eind 2016 opgefrist zijn, op tijd klaar voor de wereldcruise die in 2017 start. De Silver Wind wordt in oktober 2016 in het droogdok verwacht. De suites worden voorzien van het nieuwe digitale entertainmentprogramma. Het zwembaddek krijgt daarnaast een nieuw teakdek. Het restaurant op expeditieschip Silver Discoverer zal behoorlijk lichter van kleur worden. Nieuwe meubels zijn er voor het buitendek bij de Grill, voor de Discoverer Lounge en de Explorer Lounge. Daar komen de nieuwste audio en videosnufjes voor de excursie-briefings.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)