Koningsdam luchtballon cruist door straten van Seattle

Holland America Line’s Koningsdam heeft gefigureerd in een parade met grote luchtballons. De Koningsdam luchtballon was 13,5 meter lang en bijna 3,5 meter breed. De ballon deed mee met meer dan andere 100 luchtballonnen in de Alaska Airlines Seafair Torchlight Parade in Seattle.

Afgelopen zaterdag 30 juli 2016 liep personeel van de Holland America Line met de helium gevulde luchtballon in een jaarlijkse parade mee. De rederij sponserde bovendien de parade van Seattle omdat Holland America Line daar haar hoofdkantoor heeft. Personeelsleden van de HAL droegen daarom t-shirts met de tekst ‘Anchored in Seattle’.
In de vorige jaren droeg de rederij een levensgrote Orka luchtballon met zich mee, om de cruises in Alaska te promoten.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.