Koningsdam luchtballon cruist door straten van Seattle

Holland America Line’s Koningsdam heeft gefigureerd in een parade met grote luchtballons. De Koningsdam luchtballon was 13,5 meter lang en bijna 3,5 meter breed. De ballon deed mee met meer dan andere 100 luchtballonnen in de Alaska Airlines Seafair Torchlight Parade in Seattle.

Afgelopen zaterdag 30 juli 2016 liep personeel van de Holland America Line met de helium gevulde luchtballon in een jaarlijkse parade mee. De rederij sponserde bovendien de parade van Seattle omdat Holland America Line daar haar hoofdkantoor heeft. Personeelsleden van de HAL droegen daarom t-shirts met de tekst ‘Anchored in Seattle’.
In de vorige jaren droeg de rederij een levensgrote Orka luchtballon met zich mee, om de cruises in Alaska te promoten.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)