Margaritaville at Sea restaurant ook op Norwegian Getaway en Breakaway

Partners.Margaritaville1Norwegian Cruise Line breidt haar samenwerking met Jimmy Buffet’s Margaritaville verder uit met nieuwe restaurants zowel aan boord als aan land. De Margaritaville at Sea restaurants zullen de komende maanden hun deuren openen aan boord van de Norwegian Getaway en Norwegian Breakaway en de Landshark Bars maken hun debuut op de prive-eilanden van de Amerikaanse cruisemaatschappij Harvest Caye in Belize en Great Stirrup Cay op de Bahama’s. Margaritaville at Sea is reeds gevestigd op de Norwegian Escape.

De Margaritville at Sea doet op 18 september haar intrede op de Norwegian Getaway in het voormalige Flamingo Grill en op 9 oktober op de Norwegian Breakaway in het voormalige Uptown Grill. Het buitenrestaurant zal a la carte items aanbieden zoals de Cheeseburger in Paradise en Who’s To Blame Margarita. De Landshark Bar op Harvest Caye en Great Stirrup openen respectievelijk op 16 november en in de zomer van 2017. De aanvullingen maken onderdeel uit van het renovatieprogramma Norwegian Edge van de rederij.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.