Afscheidstour van AIDAbella voor vertrek naar China

Erstanlauf  AIDAbellaHet komende seizoen zal AIDA Cruises zoals aangekondigd ‘afscheid’ nemen van de AIDAbella. Het cruiseschip zal vanaf begin 2017 ingezet gaan worden in China voor de Chinese markt. De AIDAbella kwam als vijfde schip op 23 april 2008 in de vloot. Sindsdien hebben 750.000 gasten op het cruiseschip gevaren in onder andere de Oostzee, de Canarische Eilanden, de Middellandse Zee, Azië, de Verenigde Staten en het Caribisch gebied. De AIDAbella heeft maar liefst 603.491 zeemijlen afgelegd.

De afscheidscruises starten vanaf half december 2016 tot begin maart 2017. Het schip vaart vanaf eind oktober 2016 naar Venetië en doet dan vanaf de Italiaanse stad in drie etappes de reis naar Thailand. Daarna volgt vanaf Bangkok een aantal 15-daagse reizen naar bestemmingen in Thailand, Singapore, Maleisië, Vietnam en Cambodja. Tot slot vaart de AIDAbella naar China. Deze laatste cruise ‘Ciao Bella: Van Thailand naar China’ voor Duitse cruisereizigers is helaas al volgeboekt.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.