Cruisereiziger
Bestemmingen

Afscheidstour van AIDAbella voor vertrek naar China

Het komende seizoen zal AIDA Cruises zoals aangekondigd ‘afscheid’ nemen van de AIDAbella. Het cruiseschip zal vanaf begin 2017 ingezet gaan worden in China voor de Chinese markt. De AIDAbella kwam als vijfde schip op 23 april 2008 in de vloot. Sindsdien hebben 750.000 gasten op het cruiseschip gevaren in onder andere de Oostzee, de Canarische Eilanden, de Middellandse Zee, Azië, de Verenigde Staten en het Caribisch gebied. De AIDAbella heeft maar liefst 603.491 zeemijlen afgelegd.

De afscheidscruises starten vanaf half december 2016 tot begin maart 2017. Het schip vaart vanaf eind oktober 2016 naar Venetië en doet dan vanaf de Italiaanse stad in drie etappes de reis naar Thailand. Daarna volgt vanaf Bangkok een aantal 15-daagse reizen naar bestemmingen in Thailand, Singapore, Maleisië, Vietnam en Cambodja. Tot slot vaart de AIDAbella naar China. Deze laatste cruise ‘Ciao Bella: Van Thailand naar China’ voor Duitse cruisereizigers is helaas al volgeboekt.

Cruises van AIDAbella zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger